Alışveriş Sepetim
34,262
37,103

Grundig Girne Konsept Mağazamız Açıldı

Grundig Konsept Mağazası Girne’de Açılıyor

Armar Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Arar, dünyanın ilk Grundig konsept mağazasını Girne’de açmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Mağazanın açılışı, 29 Temmuz 2022 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Photo 1 Murat Arar, yaptığı yazılı açıklamada, "Dünya devi Koç Grubu ile başlayan ve güvenle büyüyen iş ilişkimiz bugün ülkemize yine bir ilki yaşatıyor. Dünyanın ilk konsept mağazası Grundig KKTC kapılarını açıyor. Bu model, artık ülkemizden dünyaya yayılacak, dünyanın her tarafındaki Koç Grubu üyeleri mağazamızı ziyaret edecek" dedi.

Arar, açıklamasında 1989 yılında adaya geldiğini ve burada çalışmaktan büyük gurur duyduğunu belirtti. 1993 yılında Murat Elektronik ile iş yaşamına adım atan Arar, 2005 yılında şirketleşerek Armar Electronics Ltd. adıyla faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi. Arar, ekonomik krizler, devalüasyonlar, pandemi ve faiz artışları gibi olumsuzluklarla baş ederek büyüdüklerini vurguladı.

Photo 2 Elektronik, beyaz eşya ve klima gibi dayanıklı tüketim ürünlerinin ithalatını ve bayiliklerini yaparak sektörde büyüdüklerini belirten Arar, mobilya sektörüne de girdiklerini ifade etti. 2005 yılında Tepe Home markasını KKTC ile buluşturduklarını ve yerli üretime yatırım yaparak büyümeye devam ettiklerini dile getirdi.

2008 yılında Koç Grubu ile Blomberg markasıyla tanıştıklarını ve performansları ile Koç Grubu’nun takdirini kazandıklarını aktaran Arar, 2010 yılında Grundig markasını da şirketlerine kattıklarını belirtti. Servis hizmetlerine verdikleri önemin kendilerine dünya çapında başarı getirdiğini ifade eden Arar, Arçelik/LG ticari klimalar ve İngiliz markası Leisure'ı da bünyelerine dahil ettiklerini söyledi.

Photo 3 Arar, Grundig konsept mağazasının açılışını duyurmaktan büyük gurur duyduklarını belirterek, "Bu gurur ülkemiz KKTC’nin. Bizler Armar Group ailesi olarak, bu markaları en güzel şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz. 200 kişilik çalışan grubumuzla bu başarıyı en üst seviyede tutmak için çalışıyoruz. Birlikte çalışarak, üreterek ülkemiz ekonomisine istihdam ve değer katmaya devam edeceğiz" dedi.

Photo 4 Photo 5 Photo 6 Photo 7 Photo 8 Photo 9 Photo 10 Photo 11 Photo 12 Photo 13 Photo 14 Photo 15 Photo 16

PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.